Patronat Municipal d'Esports
08/03/2021
Castellano | A A A
Inici | Contacte
Actualitat

21/11/2020

El proper dilluns dia 23 de novembre reobren els equipaments esportius

El Departament de Salut de Generalitat de Catalunya ha aprovat el Pla per la reobertura progressiva de les activitats en l'àmbit de l'esport, adoptades amb motiu de la segona onada epidèmica per la COVID19.

El Departament de Salut de Generalitat de Catalunya ha aprovat el Pla per la reobertura progressiva de les activitats, adoptades amb motiu de la segona onada epidèmica per la COVID19.

Després de vàries modificacions prèvies a la seva publicació oficial el pròxim dissabte (DOGC), les condicions que tindrem per a la pràctica esportiva pels mesos vinents queda definida de la forma
següent:
 
4 trams de 14 dies de durada.
 
El confinament nocturn segueix vigent en tots els trams.
 
1 TRAM: Des de dilluns 23 de novembre fins al 7 de desembre: Es permet l'obertura dels equipaments esportius amb un aforament del 50 % per espais exteriors i un 30 % per interiors, sense utilització dels vestidors excepte per la piscina coberta. Activitats amb cita prèvia.
 
2 TRAM: A partir del 7 de desembre si les condicions ho permeten l'aforament passarà del 30 al 50 %. La resta igual
 
3 TRAM: A partir del 21 de desembre si les condicions ho permeten: Aforaments del 70% per activitats a l'exterior. La resta igual.
 
4 TRAM: sense variacions respecte al 3er.
 
Dilluns 23 de novembre, tornarem doncs a reobrir els serveis esportius amb les condicions establertes per les autoritats sanitàries de la Generalitat que són d'obligat compliment.
 
L'horari dels serveis continuarà modificat pel confinament nocturn i serà:
 
-Per L'11:
 
De dilluns a divendres de 7h a 21h.
Dissabtes de 8h a 21h.
Diumenges de 8h a 14h.
 
- Per Can salvi:.
 
De dilluns a divendres de 12h a 21h.
Dissabtes de 8h a 21h.
Diumenges de 8h a 14h.
 
Per tant a partir del 23 continuarem amb les activitats programades per aquest curs, tal com estaven abans de l'últim tancament, excepte en la reducció d'aforament al 30 % a l'espai de Fitness i el tancament de vestidors, excepte pels usuaris de piscina.
 
Seguint les recomanacions sanitàries per minimitzar el risc de contagi, continuarem afavorint la renovació de l'aire interior amb la màxima ventilació exterior possible.
 
Les noves condicions que imposen les autoritats sanitàries, seran revisades el 7 de desembre i com ja està passant des del 22 de juny, requerirà un nou esforç per part de tothom, sense el qual no seria possible continuar amb el servei.
 
Per accedir a les classes i reserva de pistes utilitzeu l'enllaç esportssabarca.deporsite.net
 
Més informació al web https://esports.sabarca.cat o a Instagram esportssabiem
 
Esperem que aquesta nova reobertura dels serveis sigui definitiva i puguem continuar practicant l'activitat física i l'esport cap a la normalitat, sempre de forma responsable i sense relaxar-nos en les mesures de protecció (mascareta el temps més gran possible, desinfecció i distanciament). De tots depèn que puguem retornar a la normalitat.

Altres notícies