Patronat Municipal d'Esports
29/04/2017
Castellano | A A A
Inici | Contacte
Actualitat

13/03/2017

Florent Payet i Blanca Julià Guanyadors del XXIV Gran Premi RockShow 2017.

Florent Payet i Blanca Julià Guanyadors del XXIV Gran Premi RockShow 2017.

365 corredors van participar al XXIV Gran Premi RockShow Diputació de Barcelona a Sant Andreu de la Barca.


El cap de setmana de l'11 i 12 de març, el circuit de Sant Andreu de la Barca va inaugurar l'open d'Espanya de descens. Com en anteriors edicions, la presència de corredors internacionals i nacionals amb gran nivell van fer molt emocionant la final a totes les categories. La Jornada va transcórrer amb un ambient potser més nombrós que en altres edicions, amb el gran treball del Motoclub Sant Andreu, OM Bicis, la Regidoria d'esports (Esportssab) i el suport de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

Florent Payet es va fer amb el millor temps 1:41.15 aconseguint la victòria del Gran Premi, destacant la 4a posició de Guillem Jorba i 5è Pasqual Canals gran esportistes de Sant Andreu de la Barca.
A la categoria fèmines el premi se'l va emportar Blanca Julià (Vadebicis-Mondraker) amb 2:06.02, a la categoria Juniors el guanyador va ser Ignasi Jorba, la victòria en Màster-30 va ser per David Vázquez, pel que fa a la categoria Cadet el millor temps el va aconseguir Aaron Querol, a Màster 40 va guanyar Manel Arasa i per últim a Màster 50 el triomf va ser per Cristóbal Jover.

L'entrega de guardons va estar a càrrec de l'Alcalde Enric Llorca, Regidor d'esports Lluís Oulego i Juan Pérez Regidor de promoció econòmica, comerç i activitats.

La jornada va finalitzar amb la valoració molt positiva tant dels participants, com del públic i organitzadors i pensant en la propera temporada que serà la vint-i-cinquena edició.