Patronat Municipal d'Esports
13/08/2020
Català | A A A
Inici | Contacte
Actualitat

22/07/2020

Cursets de natació hivern 2020/2021

Cursets de natació hivern 2020/2021

Renovacions del cursets de natació temporada 2020/2021

 Enguany, en el context d'excepcionalitat derivat de la pandèmia de la COVID-19, el procés de renovació per la propera temporada pels cursets de natació d'hivern 2020-2021 patirà algunes modificacions :


Haureu de fer preinscripció al grup que us interesi segons la data de naixement i el nivell que es feia al mes de març (us apareixerà per apuntar en llista d'espera, heu de fer el tràmit aquí), i la setmana del 8 de setembre confirmarem les inscripcions si la situació així ho permet.

El termini per fer la preinscripció (llista d'espera) serà a partir del proper dijous 23 de juliol ( a partir de les 10.00 hores)i fins al dia 29 de juliol per tots aquells que estàveu inscrits al març de 2020, per la pàgina web a Tràmits online, Activitats. Les noves incorporacions a partir del dia 30 de juliol.

Aspectes a tenir en compte abans de fer la renovació:
1. La plataforma web ha canviat, però us podreu identificar amb el DNI i la contrasenya que tenieu anteriorment. Si heu fet altres gestions per la web serà la mateixa. Podeu accedir directament per esportssabarca.deporsite.net.
2. Si heu oblidat la contrasenya, amb el DNI que consti a la fitxa de la persona pordreu restablir la contrasenya. (si us dona algun missatge de que el correu està repetit, cal que us posseu directament en contacte amb nosaltres per tal de resoldre la incidència)
3. No us doneu d'alta com a nou usuari a la web, donat que tots els que ja veu fer l'activitat la temporada passada ja teniu fitxa, i el programa donarà una errada al trobar fitxes duplicades.

Altres notícies