Patronat Municipal d'Esports
08/03/2021
Català | A A A
Inici | Contacte
Actualitat

04/06/2020

RETORN A L'ACTIVITAT: LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES MUNICIPALS OBRIRAN EL 22 DE JUNY

RETORN A L'ACTIVITAT: LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES MUNICIPALS OBRIRAN EL 22 DE JUNY

Les instal·lacions esportives municipals finalment obriran el 22 de juny. L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, s'adhereix a la majoria d'ajuntaments del Baix LLobregat, L'Hospitalet i Barcelona ciutat per obrir amb millors condicions pels ciutadans.

 

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, conjuntament amb la majoria d'ajuntaments de la comarca del Baix Llobregat, L'Hospitalet i Barcelona ciutat, amb coordinació amb Diputació de Barcelona, han acordat que els serveis esportius municipals reobriran el pròxim 22 de juny.


Aquesta decisió unànime de la majoria dels ajuntaments del nostre entorn ve motiva per la prudència, la incertesa , la seguretat i la responsabilitat que ha de traslladar l'administració local als seus ciutadans.

L'última pròrroga de l'estat d'alarma (15 dies més), un escenari confús de les diferents normatives a aplicar, les restriccions dels serveis pel que respecta als aforaments, cites prèvies i seguretat dels usuaris en les mesures de distanciament, no fan possible que les instal·lacions esportives públiques puguin oferir un servei amb la qualitat adient, sense afectació al preu públic i amb la màxima cobertura de les activitats habituals.


Per això us emplacem a tots i a totes a què ens acompanyeu a la reobertura dels equipaments esportius el pròxim 22 de juny, amb un escenari ja sense l'estat d'alarma sanitària, més flexibilitat i amb una situació social més propera a la realitat anterior, amb les mesures que es determinin en aquell moment.


Pel que respecte al pagament de les quotes, ningú s'ha de preocupar, donat que de moment no es facturarà cap servei, comunicant-lo amb la suficient antelació quan es hagi d'iniciar els pagaments habituals de les quotes.


Disculpeu les molèsties que aquests canvis us puguin ocasionar.

Fins aviat.