Patronat Municipal d'Esports
18/01/2021
Castellano | A A A
Inici | Contacte
Actualitat

17/01/2021

NOU PROGRAMA D'ACTIVITATS A PARTIR DEL 18 DE GENER

NOU PROGRAMA D'ACTIVITATS A PARTIR DEL 18 DE GENER

Adaptació a les noves mesures per a la contenció de la COVID-19

Amb les noves mesures que ha aprovat el Govern de la Generalitat, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, ens hem vist obligats a modificat les activitats que oferim:

Anul·lades totes les activitats dirigides aquàtiques.

Anul·lades les activitats d'Spinning virtual.

La realització de les activitats requeriran cita prèvia a esportssabarca.deporsite.net. Les reserves seran visibles a partir de les 7.00 del matí i es podran realitzar pel mateix dia o el dia següent.

És obligatori l'ús de mascareta per accedir a la instal·lació i fins al moment de l'inici de l'activitat. És obligatori la desinfecció del material a l'inici i un cop finalitzada l'activitat. Mantenir la distància mínima de seguretat.

La resta d'activitats es realitzaran via Instagram a la direcció esportssabiem i esportssabiem2.0. Consulta el quadrant.

Les classes virtuals es podran veure als comptes d'Instagram  esportssabiem i esportssabiem2.0 nova compte on es realitzaran les sessions de baixa intensitat com adults, Pilates i ioga.


Consulteu el programa d'activitats a partir del 18 de gener, un programa que s'adapta a les noves restriccions a les instal·lacions esportives.

Consulta els programes d'activitats