Patronat Municipal d'Esports
08/03/2021
Català | A A A
Inici | Contacte
Actualitat

27/02/2021

PRÒRROGA DE LES MESURES RESTRICTIVES APROVADES PEL PROCICAT

Prorrogades les mesures aprovades pel Govern de la Generalitat ( RESOLUCIÓ SLT/275/2021, de 5 de febrer, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya)

 

D'acord amb la RESOLUCIÓ SLT/275/2021, de 5 de febrer, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, us fem un resum  de les condicions que s?aplicaran als equipaments esportius municipals:

 

Prorrogades les mesures  aprovades pel Govern de la Generalitat i que seran efectives fins al 22 de febrer. 

 

És suavitzant les restriccions, en permetre l?ús dels espais interiors amb mascareta obligatòria

 

SERVEIS:

La Zona de Fitness s'amplia amb el retorn a l'espai interior. S'obre la sala de fitness amb un 30 % de l'aforament i ús obligatori de la mascareta

La piscina coberta funcionarà igual, amb un 30 % i serà em cita prèvia si la demanda ho requereix. Els vestidors continuen només per aquest ús i sense dutxes.

Can salvi seguirà funcionant com fins ara.

 

ACTIVITATS:

Continuen fent-les a  l'exterior i en grups de 5/6. També continua de forma simultània el programa virtual per poder treballar des de casa.

S'activen les sales interiors per fer activitats, en cas que la climatologia sigui adversa. L'ús d'aquest espai serà amb mascareta obligatòria. Per seguretat continuarem prioritzant les classes en l'exterior.

Les activitats dirigides de piscina no es poden realitzar, només nedar.

Som conscients del trasbals i dubtes que suposen tots aquests canvis, als quals, estem subjectes tots, davant la situació greu pel risc de contagi.

Però considerem que l'esport és fonamental per ajudar-nos en aquesta situació crítica per la pandèmia, que ens afecta a la salut física i psicològica.

Continuarem realitzant esforços addicionals per mantenir el servei, adaptant-lo de forma permanent a les restriccions imposades per la Generalitat. 

Per atendre qualsevol dubte, recordeu que teniu disponible el servei d'atenció al client de forma telefònica, al WhatsApp, els correus electrònics habituals, i el web.