Patronat Municipal d'Esports
22/02/2020
Català | A A A
Inici | Contacte
gener 2020

Home |
30/10/2015

1r Congrés Juga Verd Play

1r Congrés Juga Verd Play

Sant Andreu de la Barca ha estat present al 1r Congrés Juga Verd Play amb el lema "Els valors també compten"

 Els valors també compten, és un pas més per tal de reforçar l'aposta que fa 5 anys va fer el Consell Esportiu del Baix Llobregat amb el llançament del programa Juga Verd Play. Llavors, va ser pioner prioritzant els valors, la bona conducta en el terreny de joc respecte del resultat final de la jornada esportiva.

Amb el I Congrés Juga Verd Play, es vol continuar treballant amb els mateixos valors i donar un altre pas endavant per conscienciar el nostre entorn més proper però també  la nostra societat que l'esport pot ser una gran eina educativa però també una font de conductes no desitjades QUE CAL RECONDUIR.

Amb aquest I Congrés Juga Verd Play es pretén donar un segon impuls agrupant els diferents actors de la pràctica esportiva escolar de la nostra comarca, FENT-LOS PARTÍCIPS de l'anàlisi de dades, les reflexions i les conclusions, cap a on volem dirigir l?esport educatiu de la nostra comarca.

A la cita van compartir experiències mares, pares, professors, mestres, polítics, tècnics municipals, entrenadors, psicòlegs, dinamitzadors, esportistes i tots van fer aportacions per millorar l'esport en edat escolar. Lluís Oulego, Regidor d'esports no va voler faltar a aquesta cita, amb uns objectius molt clars i amb una aposta sobre els valors esportius molt interessants.