Patronat Municipal d'Esports
23/07/2018
Castellano | A A A
Inici | Contacte
gaudeix de l'estiu 2018

Home |
24/05/2012

Tràmits online

Tràmits online

A partir d'ara ja podeu realitzar diferents tràmits per la web de forma més còmode i àgil.
Accediu a Tràmits online per donar-vos d'alta com abonat, reservar una pista, inscriure als vostres fills a les activitats d'estiu, cursets de natació, etc.

Si heu estat vinculats en alguna ocasió a la instal·lació, només caldrà que amb el vostre DNI i una adreça de correu electrònic, activeu la vostre compte per accedir per internet. Si pel contrari no teniu fitxa personal, haureu d'accedir al sistema a l'opció "Donar-me d'alta al centre"

Podeu contractar els abonaments individuals per a totes les instal·lacions, per a Can Salvi o bé la quota Plus (individuals adult 1r membre, menors i 3a edat). La resta d'abonaments amb descomptes i familiars, s'hauran de contractar presencialment.

Recordem també ja podeu reservar les pistes de pàdel (3, 4 i 5), accedir a les vostres dades personals, consultar i actualitzar el vostre estat de comptes, comprar bonus de raig UVA i sessions de fisio, comprar una clau, inscriure als vostres fills a les Activitats d'estiu, o bé contractar un bonus de piscina de Can Salvi per a l'estiu.

 Cliqueu aqui per accedir-hi