Patronat Municipal d'Esports
19/11/2019
Català | A A A
Inici | Contacte
fitness

Home |
21/02/2016

25 Descens internacional DH ROCKSHOX de Sant Andreu de la Barca, Gran Premi Diputació de Barcelona.

25 Descens internacional DH ROCKSHOX de Sant Andreu de la Barca, Gran Premi Diputació de Barcelona.

10/11 de març celebrem els 25 anys del Descens de Sant Andreu de la Barca

 El cap de setmana del 10 i 11 de març de 2018, el circuit municipal acull l'anual Descens internacional DH ROCK SHOX de Sant Andreu de la Barca, Gran Premi Diputació de Barcelona, que aquest any arriba la 25a. Edició. Com ja és habitual, es preveu una participació d'uns 400 corredors nacionals i internacionals, que faran d'aquest 25 aniversari un espectacle per tots els seguidors i espectadors que assisteixin a l'esdeveniment. Aquest Descens és un referent nacional i és considerat un dels millors en l'especialitat. Per aquesta prova passen cada any campions del món que també busquen guanyar el prestigiós descens de la localitat.
La prova l'organitza el Motocub Sant Andreu de la Barca amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la SGE de la Generalitat de Catalunya, així com els patrocinadors habituals de la prova.

A partir del 4 de març i fins l'11 al vestíbul del Teatre Núria Espert,  es podrà visitar l'exposició bicicletes i cartells que s'han utilitzat a les diferents edicions celebrades . La roda de premsa serà el proper dijous 8 de març a les 20.00h al teatre Nuria Espert on es donarà tota la informació de l'esdeveniment.