Patronat Municipal d'Esports
13/08/2020
Castellano | A A A
Inici | Contacte
gener 2020

Home |
24/04/2019

Activitats d'Estiu 2019

Activitats d'Estiu 2019

Arriba l'estiu, arriba la diversió esportiva!!

El proper 25 de juny comencen les activitats d'estiu que organitza l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, i que aplega com cada any a més de 1.100 nens i nenes de la localitat.

El conjunt d'activitats està format pel Casal Esportiu, Casal esportiu i tecnològic, Estades de tennis i futbol i els cursets de natació.

Al casal esportiu es realitzaran activitats d'esports col·lectius, esports individuals, esports d'aventura, jocs tradicionals, cursets de natació, activitats lúdiques, tallers d'anglès, música, jocs de taula, treballs manuals i excursions setmanals.

Com a novetat aquest any els grups d'alumnes infantils i cadets,  a part de les activitats habituals esportives, s'ha incorporat el taller tecnològic, amb l?objectiu de promoure competències en ciència i tecnologia d'una forma lúdica i divertida, realitzant activitats vinculades a dinàmiques pròpies de l'esport. El taller serà impartit per tècnics especialistes.

Pel que fa a les estades de tennis i futbol, els alumnes gaudiran de l'esport escollit cada dia de la setmana, combinat amb activitats aquàtiques lliures, gimcanes i moltes més activitats lúdic-esportives. Una altra opció són els cursets de natació intensius, una bona oportunitat perquè els nens/es aprenguin, millorin i perfeccionin el seu nivell.

Les inscripcions pels programes de Casal esportiu i estades restaran obertes a partir del dia 6 de maig http://esports.sabarca.cat Tramits online, a partir de les 10.00h. I els cursets de natació d'estiu a partir del dia 20 de maig també a les 10.00h.

Podeu consultar el programa clicant aquí