Patronat Municipal d'Esports
02/06/2020
Castellano | A A A
Inici | Contacte
Actualitat

24/05/2020

RETORN A L'ACTIVITAT: LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES MUNICIPALS OBRIRAN EN FASE 2

RETORN A L'ACTIVITAT: LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES MUNICIPALS OBRIRAN EN FASE 2

Les instal·lacions esportives municipals finalment obriran quant la zona sanitaria metropolitana sud, entri en fase 2, En aquesta fase es permet obrir més serveis incloent les piscines

 

Fa uns dies us vàrem comunicar la disponibilitat d'activar el servei de les instal·lacions esportives municipals si la zona sanitària a la qual pertanyem passava a la Fase 1, aquest dilluns 25 de maig

Durant aquest dies hem anat preparant els diferents espais i protocols per poder tornar a l'activitat esportiva al servei municipal, però ens hem trobat amb un ventall tant ampli de casuístiques com:

-Falta de claredat en alguns del protocols de seguretat, dels espais i aforaments, principalment de les activitats dirigides.

- Un repertori molt ampli de consultes i dubtes que heu generat sobre l'aplicació del preu públic, davant un servei parcial.

- Els continuos canvis en la fases de "desescalada", que en el cas de les instal·lacions esportives, ha avançat l'obertura de les piscines  zones d'aigua  de la fase 3 a la fase 2.

- El fet de que la majoria de les instal·lacions municipals del nostre entorn no obrim en fase 1, per les mateixes raons argumentades.

I així tot un seguit d'imputs que ens han fet replantejar aquesta desitjada tornada del servei.

Per tant us comuniquem el següent:

Seguint el posicionament de la resta de municipis de la nostra comarca, el servei de les instal·lacions esportives municipals, NO RETORNARÀ fins que la nostra zona sanitària (àrea metropolitana sud) no entri en FASE 2.

Perquè aquesta decisió:

- Millorar els protocols de seguretat amb indicacions més precises de les autoritats sanitàries.

- La possibilitat d?incorporar més serveis, amb mesures una mica menys restrictives, com és el cas de les piscines, tant d'estiu com cobertes.

- Coordinar-nos amb el conjunt de municipis per fer accions comunes que ens permetin coordinar les accions preventives a aplicar en els serveis públics.

Per tant amb aquesta nova situació:

-NO es cobrarà cap import als abonats en la data anunciada( 15 de juny), quedant pendents en funció de la data de retorn a l'activitat.

- NO és necessari tramitar cap baixa temporal o definitiva, per cobrament de rebuts, donat que no es girarà cap import fins que no retorni el servei i es compensi les dies de març.

-Aquelles persones que han tramitat una baixa temporal quedarà en suspens i s'ajustarà a les noves dates. També pot ser cancel·lada. També aquelles persones que han tramitat la baixa definitiva per reducció dels serveis o altres motius, tenen l'opció de cancel·lar-la abans d'entrar en la fase 2.