Patronat Municipal d'Esports
18/01/2021
Castellano | A A A
Inici | Contacte
Instal·lacions

 
  11 de setembre
Sala d'activitats 2

Sala d'activitats 2

Sala d'activitats físiques per programa d'activitats dirigides d'abonats . Zona d'espatlleres Paviment de cautxú. Superfície 326 m2.

Adreça: C/ Bonaventura Pedemonte s/n

Horari d'hivern: Segons programes. Veure programa vigent d'activitats.

Horari d'estiu: Segons programes. Veure programa vigent d'activitats.

Tarifes: Veure quadre de preus públics.

Observacions: Ús restringit per abonats en funció dels programes d'activitats

Normes d'ús: Prohibit utilitzar la sala amb roba de carrer. No entrar begudes amb envasos de vidre.

Sala d'activitats 1

Sala d'activitats 1

Sala per activitats físiques. Programa d'activitats físiques per abonats. Superfície útil 170 m2. Paviment de parquet.

Adreça: C/ Bonaventura Pedemonte s/n

Horari d'hivern: Segons programes. Veure programa vigent d'activitats

Horari d'estiu: Segons programes. Veure programa vigent d'activitats

Tarifes: Veure quadre de preus públics

Observacions: Ús exclusiu per programes amb monitor. No disponible per l'ús individual.

Normes d'ús: Prohibit utilitzar la sala amb roba de carrer, entrar begudes amb embàs de vidre.

Pista poliesportiu coberta

Pista poliesportiu coberta

Poliesportiu. Pista de 45 m x 23 m. Paviment flotant de linòleum. Esports: futbol sala, handbol, bàsquet, voley, bàdminton. Grada per 500 espectadors.

Tarifes: LLoguer 1 hora de pista completa lloguer 1 mòdul Llum pista completa Llum mòdul Veure quadre de preus

Observacions: Ús preferent per l'esport federat. Entrenaments setmanals i competicions oficials els caps de setmana.

Normes d'ús: Utilització de la pista amb roba d'esport. Prohibit entrar envasos de vidre i llaunes de begudes

Sala de fitness

Sala de fitness

Sala de fitness i càrdio fitness, màquines isotòniques Wellness System per control de rutines. 406 m2 amb dues zones: Càrdio-Fitness, politges i pes lliure.

Adreça: C/ Bonaventura Pedemonte s/n

Horari d'hivern: El mateix del Complex, de 7 a 23 h de dilluns a divendres, de 8 a 22 h dissabtes, i de 8 a 14 h. diumenges i festius.

Horari d'estiu: El mateix del Complex, de 7 a 23 h de dilluns a divendres, de 8 a 22 h dissabtes, i de 8 a 14 diumenges i festius.

Tarifes: Inclòs en la quota d'abonament.

Normes d'ús: No està permesa la utilització de la sala a menors de 15 anys. Cal portar una tovallola per col·locar-la sobre les màquines i aparells. No està permesa l'entrada amb banyador, xancletes, amb el cos mullat, sense samarreta o vestit de carrer. S'ha de fer un bon ús de les màquines i pesos. En cas de dubte, adreceu-vos al monitor. Respecteu en tot moment la resta d'usuaris. El monitor de fitness resta a la vostra disposició per a la realització de programes i rutines, assessorament, etc. Temps màxim d'estada a les màquines de càrdio 20 minuts. S'ha d'afavorir les rotacions a tots els elements

Zona Wellness

Zona Wellness

Espai d'aquateràpia conformat per Spa, llits d'aigua, canons d'aigua, bombolles, sauna seca, bany de vapor i dutxes bitèrmiques.

Adreça: C/ Bonaventura Pedemonte s/n

Horari d'hivern: El mateix del Complex, de 7 a 23 h de dilluns a divendres, de 8 a 22 h dissabtes, i de 8 a 14 h diumenges i festius. L'horari d'ús finalitza mitja hora abans.

Horari d'estiu: El mateix del Complex De l'1 al 10 d'agost tancat per parada tècnica anual

Observacions: Zona de salut i relaxament. La instal·lació disposa d'una zona de Wellness amb els següents elements: -Zona Spa amb hidromassatge, llits d'aigua, bombolles i xorros. Capacitat per a 12 usuaris -Sauna seca. Capacitat per a 14 usuaris -Bany de Vapor. Capacitat per a 12 usuaris -Dutxes bitèrmiques. Capacitat per a 2 usuaris -Solàrium

Normes d'ús: La zona Wellness és un espai de relax i salut. No està permès córrer, cridar o saltar a l'aigua. No és permesa la utilització de la zona Wellness a menors de 15 anys Ús obligatori del casquet de bany als elements d'aigua. Dutxar-se abans de cada ús i després d'utilitzar la sauna i/o el bany de vapor. S'ha d'afavorir les rotacions. Els elements de la zona Spa i les dutxes bitèrmiques estan temporitzats per afavorir la rotació

Sala d'activitats 3

Sala d'activitats 3

Sala d'activitats físiques. Programes d'activitats dirigides per abonats. Sala per Ciclo indoor. Paviment de parquet. Superfície 160 m2

Adreça: C/ Bonaventura Pedemonte s/n

Horari d'hivern: Segons programes. Veure programa vigent d'activitats

Horari d'estiu: Segons programes. Veure programa vigent d'activitats

Tarifes: Veure quadre de preus públics

Observacions: Ús exclusiu per programes d'activitats dirigides

Normes d'ús: Prohibit utilitzar la sala amb roba de carrer. No entrar begudes amb envasos de vidre.

Pista poliesportiva exterior descoberta

Pista poliesportiva exterior descoberta

Pista poliesportiva descoberta, paviment de formigó, de mides 50 m x 32 m. Esports: Futbol sala, handbol, bàsquet i patinatge.

Tarifes: Lloguer de la pista 1 h Llum 1 h Veure quadre de preus públics

Observacions: Ús preferent per l'esport federat.

Normes d'ús: Utilització amb roba d'esport. Prohibit entrar begudes amb envasos de vidre i llaunes de beguda.

Raig UVA

Raig UVA

Banc solar de raig UVA, vertical de baixa pressió.

Horari d'hivern: El mateix del Complex

Horari d'estiu: El mateix del Complex

Tarifes: Preu per sessió Abonament de 6 sessions Veure quadre de preus públics

Observacions: Esta clasificación está dada en base a fototipos cutáneos propiciada por el Dermatólogo T. Fitzpatrick que indica lo siguiente: 1. Fototipo I Individuos que presentan intensas quemaduras solares, prácticamente no se pigmentan nunca y se descaman de forma ostensible. Personas de piel muy clara, ojos azules, con pecas en la piel. Necesitan ultra protección. 2. Fototipo II. Individuos que se queman fácil e intensamente, pigmentan ligeramente y descaman de forma notoria. Personas de piel clara, pelo rubio o pelirrojo, ojos azules y pecas. Requieren de ultra a máxima protección. 3. Fototipo III. Individuos que se queman moderadamente y se pigmentan. Personas de piel blanca. Requieren de máxima protección a extra. 4. Fototipo IV. Individuos que se queman moderada o mínimamente, se pigmentan con bastante facilidad y de forma inmediata al ponerse al sol Personas de piel blanca o ligeramente amarronada, pelo y ojos oscuros, piel morena o algo amarronada. Requieren de extra protección a moderada. 5. Fototipo V. Individuos que se queman pocas veces y se pigmentan con facilidad e intensidad, siempre presentan reacción de pigmentación inmediata. Personas de piel amarronada. Requieren de una moderada protección a mínima. 6. Fototipo VI. Individuos que no se queman nunca y se pigmentan intensamente, siempre presentan reacción inmediata. Personas de piel negra. Requieren de mínima protección o ninguna.

Normes d'ús: És obligatori l'ús d'ulleres de protecció ocular adequades, per evitar lesions oculars. És obligatori desmaquillar-se i retirar tots els cosmètics de la pell, abans d'exposar-se als raigs ultraviolats per evitar reaccions indesitjades. És obligatori treure's totes les joies i altres elements ornamentals del cos abans de les sessions. És prohibit utilitzar els raigs ultraviolats a menors de 18 anys i es desaconsella a les dones embarassades. Els perfums i colònies provoquen un augment de la fotosensibilitat, per tant és recomanable no fer-ne ús d'aquests productes abans de l'exposició als raigs. No us apliqueu cremes de protecció solars. Els aparells emissors de raigs ultraviolats tenen una llum intensa. No mireu a l'emissor durant la sessió. No us exposeu als raigs ultraviolats durant els períodes en què prengueu medicaments que augmentin la sensibilitat als raigs ultraviolats, per exemple, antibiòtics, antidepressius, somnífers, locals o generals. En cas de dubte, consulteu al vostre metge. Respecteu un període de 48 hores entre les dues primeres exposicions. No us exposeu al sol i als bancs solars al mateix dia. Seguiu les instruccions i recomanacions respecte de la durada, els intervals d'exposició i les distancies a les làmpades. Les radiacions d'ultraviolats poden provocar càncer de pell. Consulteu a un metge si us surten taques, erupcions, o èczemes a la pell, i també en casos d'antecedents de patologies cutànies.

Zona de teràpies

Zona de teràpies

Zona de teràpies conformada per 2 sales per tractaments de fisioteràpia i massatges.

Adreça: C/ Bonaventura Pedemonte s/n

Tarifes: Veure quadre de preus públics.

Observacions: Tractaments per confirmació de visita, Massatges Relax, Massatge Terapèutic, Massatge Terapèutic esportiu, Kinesiteràpia, Electroteràpia.

Sauna

Sauna

Sauna seca 10,40 m2 de superfície, 1 cabina de sauna amb capacitat per a 14 persones.

Adreça: C/ Bonaventura Pedemonte s/n

Horari d'hivern: El mateix del Complex

Horari d'estiu: El mateix del Complex

Tarifes: Inclòs en la quota d'abonament.

Observacions: Contraindicacions: Hipertensió arterial greu, malalties càrdio-vasculars, varius, embaràs, hipotensió arterial, malalties cardíaques. Després de menjar i de beure begudes alcohòliques.

Normes d'ús: Les de la zona Wellness No està permès l'ús a menors de 15 anys El temps d'estada a la sauna o bany de vapor està desaconsellat és de 10-15 minuts. S'han de combinar aquests temps amb altres elements de relax. Si es repeteix la sauna cal descansar entre 10 i 15 minuts. Quan sortiu, dutxeu-vos amb aigua freda començant pels peus. Porteu una tovallola per estirar-vos o seure al banc de la sauna. Higiene: Dutxeu-vos amb aigua calenta i sabó i eixugueu-vos bé abans d'utilitzar aquesta zona

Dutxes bitèrmiques

Dutxes bitèrmiques

Dutxes bitèrmiques amb diferents programes. Cromoteràpia.

Horari d'hivern: El mateix del Complex.

Horari d'estiu: El mateix del Complex.

Tarifes: Inclòs en la quota d'abonament.

Normes d'ús: Les de la zona Wellness. Accés prohibit a menors de 15 anys.

Bany de vapor

Bany de vapor

Bany de vapor amb cromoteràpia.

Horari d'hivern: El mateix del Complex

Horari d'estiu: El mateix del Complex

Tarifes: Inclòs en la quota d'abonament.

Normes d'ús: Les de la zona Wellness. Accés prohibit a menors de 15 anys.

solàrium

solàrium

Zona d'estança i relax amb butaques. Superfície de 653 m². Gespa artificial.

Adreça: C/ Bonaventura Pedemonte s/n

Horari d'hivern: Tancat

Horari d'estiu: Des del mes de maig fins al mes de setembre.

Normes d'ús: Les de la zona Wellness. Prohibit entrar begudes i menjar. Prohibit fumar S'ha de respectar a la resta d'usuaris amb silenci. Prohibit jugar a pilota o d'altres jocs.

Vas petit

Vas petit

Vas de 16 x 9 m Fondària de 0,9 m a 1,20 m.

Adreça: C/ Bonaventura Pedemonte s/n

Horari d'hivern: El mateix del Complex, de 7 a 23 h de dilluns a divendres, de 8 a 22 h dissabtes i de 8 a 14 h, diumenges i festius. L'horari d'ús finalitza mitja hora abans.

Horari d'estiu: El mateix del Complex. De l'1 al 10 d'agost tancat per parada tècnica anual.

Tarifes: Veure quadre de preus públics.

Observacions: Ús preferent per activitats dirigides.

Normes d'ús: No està permès fumar, menjar ni entrar begudes dintre del recinte de bany o solàrium. No està permesa l'entrada amb sabates de carrer a la zona de públic, sense fer ús de les bosses higièniques per als peus. És obligatori l'ús de casquet de bany. És obligatori dutxar-se abans del bany. - És aconsellable circular per les zones humides amb sabatilles de bany. - S'han de respectar els espais destinats a les diferents activitats (bany, cursets, etc.) - Si es fa servir material de la instal·lació, cal retornar-ho al seu lloc. - S'han de complir les normes i consells donats pels monitors i socorristes. - Anar a la piscina amb un acompanyat en cas de patir qualsevol malaltia cardíaca, respiratòria, etc. - És aconsellable dutxar-se amb sabó després del bany. - No utilitzeu objectes de vidre dintre del recinte. - Faciliteu la rotació als elements d'aigua (canons i cascada). L'ús d'aquests elements es podrà restringir en funció de les activitats programades. - Els carrers per nedar s'han d'utilitzar segons el nivell. S'ha de nedar sempre pel costat dret facilitant la rotació dintre del mateix carrer.

Vas gran

Vas gran

Vas de 16,5 m x 25 m. Fondària d'1,20 a 1,50 m

Adreça: C/ Bonaventura Pedemonte s/n

Horari d'hivern: El mateix del Complex, de 7 a 23 h de dilluns a divendres, de 8 a 22 h dissabtes, i de 8 a 14 diumenges i festius. L'horari d'ús finalitza mitja hora abans.

Horari d'estiu: El mateix del Complex. De l'1 al 10 d'agost tancat per parada tècnica anual.

Tarifes: Veure quadre de preus públics

Observacions: Ús lliure, activitats dirigides i cursets de natació

Normes d'ús: No és permès fumar, menjar ni entrar begudes dintre del recinte de bany o solàrium No és permesa l'entrada amb sabates de carrer a la zona de públic sense fer ús de les bosses higièniques per als peus. - És obligatori l'ús de casquet de bany - És obligatori dutxar-se abans del bany - És aconsellable circular per les zones humides amb sabatilles de bany. - S'han de respectar els espais destinats a les diferents activitats (bany, cursets, etc.). - Si es fa servir material cal retornar-ho al seu lloc. - S'han de complir les normes i consells donats pels monitors i socorristes. - Anar a la piscina acompanyat en cas de patir qualsevol malaltia cardíaca, respiratòria, etc. - És aconsellable dutxar-se amb sabó després del bany. - No utilitzeu objectes de vidre dintre del recinte. - Faciliteu la rotació als elements d'aigua (canons i cascada). L'ús d'aquests elements es podrà restringir en funció de les activitats programades. - Els carrers per nedar s'han d'utilitzar segons el nivell. S'ha de nedar sempre pel costat dret facilitant la rotació dintre del mateix carrer.

Pista d'atletisme

Pista d'atletisme

Pista d'atletisme. Paviment de sauló. 300 m de corda. Recta de 125 m. Zona de salts de llargada. Camp de futbol 7 de 70 x 40 m.

Adreça: Cami de Corbera s/n

Horari d'hivern: De 8 a 21 h.

Horari d'estiu: De 8 a 21 h.

Tarifes: Accés lliure

Observacions: Ús preferent per les activitats d'atletisme. Ús restringit quan es fan classes de l'escola d'atletisme.

Normes d'ús: Prohibit l'entrada de gossos. Respecteu l'entorn, no tireu les deixalles.

Horaris Complex Esportiu L'11

Horaris Complex Esportiu L'11

Horari d'hivern: De dilluns a divendres de 7,00 a 23,30 h. Dissabtes de 8,00 a 22,00 h. Diumenges de 8,00 a 14,00 h.

Horari d'estiu: El mateix

Observacions: L'horari d'ús finalitza mitja hora abans. Tancat els dies 1 i 6 de gener, 1 de maig, i 25 de desembre. Els dies 5 de gener, 23 de juny, 24 i 31 de desembre, l'horari de tancament s'avança a les 20:00 h. De l'1 al 15 d'agost la zona de Spa i la piscina del Complex, es realitza una parada tècnica, per tant els serveis es poden veure afectats.