Patronat Municipal d'Esports
21/04/2019
Català | A A A
Inici | Contacte
Programes d'activitats

ACTIVITATS ESTIU 2018 INSCRIPCIONS

Les inscripcions pels programes de casal esportiu i estades es podran fer a partir del proper dia 16 d'abril a partir de les 10.00 h. El Casal Esportiu 1r torn tancarà les inscripcions el 11 de juny o fins exhaurir les places. El 2n torn es tancarà l'11 de juliol o fins exhaurir les places.

En el cas de les Estades, el 1r torn es tancarà el 20 de juny, el 2n torn el 27 de juny, el 3r torn el de juliol, el 4r torn l'11 de juliol i el 5è torn el 18 de juliol o fins exhaurir les places..

En el cas dels cursets de natació començaran el 21 de maig i fins al dia 20 de juny pel primer torn i als torns posteriors fins al dimecres abans o fins exhaurir les places.

Les inscripcions només es faran mitjançant la web on podeu contactar clicant aquí.  En qualsevol cas si teniu algun dubte podeu possar-vos en contacte amb nosaltres al tel. 936534408 i al 936531690 o bé al e-mail: esportssab@sabarca.cat

El pagament de l'activitat es farà en el moment de fer la inscripció amb targeta bancària. (si teniu algun inconvenient amb aquest tràmit truqueu al tel. 936534408 i al 936531690 i us indicarmen com procedir)

Documentació obligatòria: Un cop finalitzat el tràmit de la inscripció, rebreu un email amb un formulari d'inscripció i autorització per emplenar directament de de l'enllaç que es facilita. Tots els formularis s'hauran de signar presencialment pel pare/mare i/o tutor del menor a la recepció del Complex l'11, en horari de matí, dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13 hores i en horari de tarda, dimarts i dijous de 16 a 20 hores. La inscripció no estarà formalitzada fins que no s'hagi signat el formulari i es lliuri la documentació necessària (DNI del pare/mare o tutor i la targeta sanitària (si la tenim d'altres vegades no caldrà). Tota aquesta documentació haurà d'estar lliurada abans de l´últim dia d'inscripció.

Informem també que les dades personals estaran subjectes a comprovació si cal, i que qualsevol intent de manipulació o falsificació  suposarà la baixa de l'activitat. Recordem també que per poder fer les inscripcions no es poden tenir rebuts pendents de pagament. Les baixes s'hauran de comunicar  la setmana d'abans de començar l'activitat

 

 Versió per a imprimirImprimir