Patronat Municipal d'Esports
22/10/2017
Castellano | A A A
Inici | Contacte
Programes d'activitats

Classes dirigides


Abdominals:  Sessió de 30min de treball dels músculs abdominals que donen estabilitat a la columna vertebral . Permet aconseguir una correcta alineació corporal, i contribueix al fet que aquests músculs tinguin el to suficient perquè el tronc suporti la realització de qualsevol exercici com córrer, nedar, jugar al tennis, al futbol, etc.

Abd. Hipopressius: Sessió de 30min.  Conjunt de tècniques posturals que provoquen un descens de la pressió intra-abdominal i una activació reflexa dels músculs de la zona pèlvica i de la faja abdominal. Enforteix la musculatura perianal i posiciona les vísceres de la zona simultàniament. Contraindicacions: embaràs, HTA i coxartrosi.

Act. Adults : Activitats dirigida a persones, que volen mantenir i millorar en línies generals les seves qualitats  físiques amb exercicis molt bàsics d'intensitat mitja-baixa.

Aeròbic : Coneguda com una de les disciplines esportives més populars i divertides. És una activitat física aeròbica amb suport musical. Implica una gran despesa de energia per mitjà de les coreografies realitzades.

Cardiobox: Activitat cardiovascular i to muscular mitjançant la realització d'exercicis que provenen del kickboxing. Activitat amb suport musical i d'intensitat alta.

Edat d'Or: Activitat física d'intensitat baixa. L'objectiu es treballat el to muscular, la mobilitat articular, la força, la coordinació, la memòria i l'equilibri, treballant amb el propi cos i amb material divers.

G.A.C: Sessió de 30min de tonificació muscular localitzada per enfortir els glutis, abdominals i les cames.

Interval Trainning: Entrenament per intervals que consisteix a alternar períodes curts d'esforç intens amb uns altres de descans. Es combinen diferents exercicis aeròbics amb uns altres de força. Proporciona millores de la capacitat cardiovascular i de la força.

Ioga: Sessió de 60min. La seva pràctica afavoreix la relaxació i l'equilibri mental i emocional. El ioga regula el sistema nerviós, alleuja i prevé els dolors d'esquena, l'ansietat i l'estrès. També realitzant tècniques de respiració augmenta la capacitat respiratòria. Prendràs consciència de tot el teu ésser.

Iogaterapia:  indueix una estimulació de l'organisme a nivell vagotònic, es produeix un estímul de la funció parasimpàtica del sistema nerviós. Atorga al practicant una vivència de serenitat interior. Es practiquen diferents postures a nivell bàsic i toma de consciència

Pilates: Activitat de baixa/mitja intensitat dirigida al treball de la musculatura estabilitzadora, la mobilitat articular i l'elasticitat. Tot això amb exercicis estàtics i amb un bon control postural.

Spinning: Entrenament cardiovascular per intervals al ritme de la musica. Tonificació de la part inferior del cos. És una activitat en la qual cada alumne pot controlar la intensitat de la seva bicicleta seguint les indicacions tècniques.

Step: Treball cardiovascular durant un temps perllongat d'intensitat mitja/alta. El treball es realitza sobre unes plataformes ajustades. Activitat coreografiada.

Tai-txi:  Sessio de 60min  d'intensitat baixa/mitja que combina el treball de la ment, la respiració i el moviment, aconseguint uns resultats òptims per a la salut, amb equilibri i harmonia, millorant el sistema nerviós, l'aparell respiratori, la tonificació intestinal, etc....

Tono-Training: Entrenament generalitzat amb sobrecàrregues de forces. La seva intensitat és elevada amb un numero alt de repeticions. Ho podem treballar en circuit.

Total Body: Exercici que proporciona un entrenament cardiovascular que augmenta la capacitat aeròbica al mateix temps ajuda a tonificar i enfortir tots els grups musculars

TRX: Sessió de 30min. Entrenament en suspensió que es desenvolupa per mitjà d'un arnes ajustable no elàstic subjecte a un punt de suport. Mètode innovador i recent de caràcter funcional. Permet treballar totes les parts del cos. No exigeix una condició física a l'individu ja que els programes es poden adequar a tots.

TRX-ABD: Sessió de 30min. Treball localitzat en el CORE ( nucli o centre del cos)

STRETCH TRX:  Sessió de 30min. Treball d'estiraments generalitzats.

Vinyasa Flow : És un tipus de ioga actiu on treballem tant la força com la flexibilitat. Es fa mitjançant el fluir d'una asana (postura) a una altra en consonància amb la nostra respiració (flow) mitjançant unes asanas de transició (vinyasa). Acabarem la sessió d'una manera més Yin on romandrem més respiracions dins d'asanas al terra per arribar a flexibilitzar teixits més profonds i entrar de manera més fluida a un estat meditatiu i de relax

Zumba: Activitat aeròbica coreografiada amb suport  musical de ritmes llatins com la salsa, merengue, cúmbia, reggaeton, samba etc...

 


 

BENEFICIS  GENERALS DE LA PRACTICA DE LES ACTIVITATS FÍSIQUES:

Millora de la condició física general combinant el treball aeròbic amb la tonificació muscular. 
Exercitem la flexibilitat, la coordinació, la orientació, el ritme...
Posem en funcionament el sistema respiratori i el circulatori accionant tots els muscles i parts de l'organisme.
A traves de totes aquestes activitats físiques millorem la nostra constitució, el nostre estat de forma, nostre estat mental, una equilibri de cos i ment fonamental per al benestar personal.

 

 

 

  

classes aquàtiques

 

Aquadance: Activitat d'exercici cardiovascular coreografiada d'intensitat mitja-alta amb suport de  diferents estils de musica llatina.

Aquasuau: Activitat d'intensitat baixa orientada a buscar el benestar general. Permet augmentar la flexibilitat i mobilitat articular per evitar o rehabilitar lesions.

Aquagym: Conjunt d'activitats aeròbiques mitjançant exercicis gimnàstics de diferents grups musculars. Treball amb suport musical.

Aquato: Activitat d'intensitat mitja/alta, amb l'objectiu de tonificar els principals grups musculars amb exercicis variats i diferents tipus de material.

Aquasport: Classe d'intensitat mitja, on la manera de treballar és amb  jocs de desplaçaments i  pilota on es treballa la resistència, l'equilibri , la coordinació d'una manera divertida i dinàmica continuant la sessió amb un partit de aquabàsquet.

Aquaextrem: Activitat d'intensitat alta, per a persones amb un nivell alt de natació amb l'objectiu de fer un entrenament de resistència, treballant els diferents estils de natació.

 

 


 

BENEFICIS GENERALS DE LA PRÀCTICA DE LES ACTIVITATS AQUÀTIQUES:

Augmenta l'activació de la circulació sanguínia.

Millora la musculatura, la respiració, la flexibilitat i la resistència.

Augmenta la relaxació.

Proporciona una major resistència al stress.

Prevé problemes d'esquena.

Les activitats aquàtiques són molt recomanables a persones amb sobrepès, en procés de rehabilitació o recuperació, amb lesions traumatològiques i amb problemes d'esquena i mobilitat articular.

 

 

 

 Versió per a imprimirImprimir