Patronat Municipal d'Esports
28/09/2020
Castellano | A A A
Inici | Contacte
Programes d'activitats

ACTIVITATS ESTIU 2020

La pandèmia provocada pel coronavirus (COVID-19) ens ha generat una situació complexa en el dia a dia, i en la forma en què ens relacionem socialment. Estem vivint una situació complexa que provoca molts dubtes i incerteses.

Aquesta nova realitat ens condiciona, i ens  obliga a tothom a limitar les activitats que fem habitualment, per protegir la salut de tots.

Des de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca estem treballant des del primer dia per aquest retorn a nova normalitat, on els infants són l?objectiu principal.

Infants que han patit un llarg confinament a casa, sense escola i sense relacionar-se ni poder jugar amb els seus amics i amigues. En definitiva sense res del que és habitual per a ells.

Amb l'estiu a tocar, volem que els infants de Sant Andreu de la Barca, puguin gaudir de l'estiu com cada any, reprenent la nostra vida quotidiana.

La situació d'alarma sanitària permet que es realitzin activitats esportives pels infants durant l'estiu, sempre que ens trobem en la Fase III del Pla de Desconfinament.

L'Ajuntament ha preparat un programa d'activitats esportives d'estiu, perquè els infants puguin gaudir d'activitats lúdiques i recreatives a l'entorn natural de Can Salvi, que ens ajudin al retorn a la normalitat. Enguany, i donada la situació d?excepcionalitat, es concentrarà tota l'oferta d'activitats d'estiu en aquest equipament.

Ho farem tenint sempre molt present la seguretat dels infants, extremant les mesures d?higiene i de prevenció de la COVID-19 i seguint totes les indicacions de les autoritats sanitàries. I per aconseguir-ho ens caldrà la vostra implicació i col·laboració.

 

 Versió per a imprimirImprimir