Patronat Municipal d'Esports
05/06/2020
Castellano | A A A
Inici | Contacte
Programes d'activitats

ACTIVITATS ESTIU 2019 INSCRIPCIONS

Les inscripcions pels programes de casal esportiu i estades es podran fer a partir del proper dia 6 de maig a partir de les 10.00 h. El Casal Esportiu 1r torn tancarà les inscripcions el 10 de juny. El 2n torn es tancarà el 2 de juliol.

En el cas de les Estades, el 1r torn es tancarà el 14 de juny, el 2n torn el 21 de juny, el 3r torn el  28 de juny, el 4r torn el 5 de juliol i el 5è torn el 12 de juliol.

En ambdós casos, quan es tanqui la confecció dels grups hi haurà una llista d'espera. La possible inscripció posterior dels alumnes en llista d'espera, estarà condicionada a les possibles baixes que es produexin.

En el cas dels cursets de natació començaran el 20 de maig i fins al dia 19 de juny pel primer torn i als torns posteriors fins al dimecres abans o fins exhaurir les places.

Les inscripcions només es faran mitjançant la web on podeu contactar clicant aquí, recordeu que les dades han de ser dels nens/es.  En qualsevol cas si teniu algun dubte podeu possar-vos en contacte amb nosaltres al tel. 936534408 i al 936531690 o bé al e-mail: esportssab@sabarca.cat

El pagament de l'activitat es farà en el moment de fer la inscripció amb targeta bancària. Si teniu algun inconvenient amb aquest tràmit truqueu al tel. 936534408 i al 936531690 (extensions 800, 801, 802 i 809 i us indicarmen com procedir.

Documentació obligatòria: Un cop finalitzat el tràmit de la inscripció, rebreu un email amb un formulari d'inscripció i autorització per emplenar directament de de l'enllaç que es facilita. Tots els formularis s'hauran de signar presencialment pel pare/mare i/o tutor del menor a la recepció del Complex l'11, en horari de matí, de dilluns a divendres  de 10 a 14 hores i en horari de tarda, de 17 a 20 hores. La inscripció no estarà formalitzada fins que no s'hagi signat el formulari i es lliuri la documentació necessària (DNI del pare/mare o tutor i la targeta sanitària (si la tenim d'altres vegades no caldrà). Tota aquesta documentació haurà d'estar lliurada abans de l´últim dia d'inscripció.

Informem també que les dades personals estaran subjectes a comprovació si cal, i que qualsevol intent de manipulació o falsificació  suposarà la baixa de l'activitat. Recordem també que per poder fer les inscripcions no es poden tenir rebuts pendents de pagament.

 

 Versió per a imprimirImprimir