Patronat Municipal d'Esports
08/03/2021
Castellano | A A A
Inici | Contacte
Esportssab

Condicions bonus d'estiu

CONTRACTACIÓ: A partir del mes de maig a les oficines del COMPLEX L'11 C/Bonaventura Pedemonte, s/n S.A.B.  DOCUMENTACIÓ: DNI, Núm. de la Seguretat social, Llibre de família en cas de ser més de 4 membres de la unitat familiar, i l'import de l'abonament en efectiu o targeta de crédit.

CONDICIONS: els menors que facin els 4 anys durant aquest any, s'han de treure l'abonament de menor o bé incloure'ls als abonaments familiars. Els que facin els 15 anys durant aquest any, es consideran abonats adults. Els adults que facin els 65 anys durant aquest any, abonaran el preu de menor. Els abonaments familiars seran per a unitats familiars que convisquin al mateix domicili, a més a més a partir de quatre membres serà obligatori portar el llibre de família.En quant als periodes dels abonaments, en cap cas es faran parts proporcionals, és a dir, els abonaments mensuals corresponen al mes de juny, juliol o agost.

Els menors de 10 anys hauran d'anar a la piscina acompanyats d'una persona adulta (major de 18 anys). A partir de l'any que facin els 10 ja poden anar sols.

 Versió per a imprimirImprimir