Imatge de capçalera ESPORTSSAB

CAMINA CAP A LA SALUT

Programes i activitats

Llistat d'activitats esportives vigents

 • Vols millorar la teva salut d'una manera molt fàcil?

  Comença el programa gratuït  " Camina cap a la salut " una activitat organitzada per l'Ajuntament i Esportssab, a partir del 2 de març i fins al 30 de juliol i del 7 de setembre al 26 de novembre,  ja pots unir-te amb nosaltres.

  Vine a caminar en grup, no importa l'edat que tinguis, farem recorreguts fàcils d'una hora de durada de 8.00 fins a les 9.00h del matí i de dimarts a divendres, acompanyats d'un tècnic esportiu d'ESPORTSSAB.

  Una magnífica manera de fer salut, no cal apuntar-se, només has d'anar a les 8.00 davant de l'hotel Bristol.

  Us detallem, alguns dels beneficis de caminar de forma continuada durant una hora,
  Ajuda a:
  Reduir el risc de malalties, mantenir el pes controlat, prevenir l'osteoporosi, millorar la pressió i circulació sanguínia, millorar els nivells de sucre en sang, tonificar cames, glutis i abdominals.

 • El Pla d'Activitat Física i Salut (PAFES) pretén oferir una campanya dirigida a la població sedentària per a què s'incorpori a un programa d'activitat física amb finalitats saludables.

  La pràctica regular et permetrà gaudir d'una millor salut física i mental.

 • Cicle de passejades amb altres poblacions. Comencen al novembre i finalitzen al mes de maig amb un acte conjunt de tots els participants de les diferents poblacions.

  En aquest programa participen més de 50 municipis de la província de Barcelonai està organizat per la Diputació de Barcelona