CAMPANYES

Informació relacionada amb els serveis d'EsportsSAB

Fi de l'obligatorietat de l'ús de la mascareta a espais interiors

Fi de l'obligatorietat de l'ús de la mascareta a espais interiors
 

 

 

Benvolguts/des,


El consell de ministres ha aprovat aquest dimarts la nova norma que elimina l'obligatorietat de l'ús de la mascareta en espais interiors amb determinades excepcions. A partir d'avui, es podran dur a terme activitats esportives als espais interiors de les instal·lacions esportives sense mascareta.

Aquesta mesura ha estat possible gràcies a l'alta cobertura de la vacuna i a la disminució en la gravetat de les afectacions per la covid, així i tot es manté l'alerta i s'aconsella fer ús de la mascareta quan hi hagi aglomeracions de persones i quan es tracti amb persones vulnerables.

Per tot això i perquè la pandèmia encara es troba activa demanem un comportament raonable dins de la permissivitat de la mesura i continuar mantenint l'ús raonable i la distància de seguretat i fem una crida a la responsabilitat individual.

Pel que fa a les nostres instal·lacions continuarem donant prioritat a la seguretat per sobre del confort, mantindrem determinades activitats a espais exteriors, les ventilacions travessades amb portes obertes i començarem un procés de reinserció de les activitats a les sales.

Els canvis que hem plantejat possiblement afectin alguna activitat per incompatibilitat d'horaris i espais, així com moviments de part de l'equipament per canvi d'ubicació, de l'spinning i part de la maquinària de fitness, recuperant gran part de la normalitat anterior a la pandèmia.

Intentarem que aquesta afectació sigui mínima i us demanem comprensió durant els dies vinents demanant-vos disculpes per avançat per les possibles molèsties que es puguin derivar d'aquests canvis.

 
dimecres, 20 abril 2022, Sant Andreu de la Barca