NOTÍCIES

Què està passant a EsportsSAB?

El Complex L'11 de camí a la normalitat

El Complex L'11 de camí a la normalitat

L’evolució de la pandèmia, amb uns indicadors que evolucionen favorablement, ha permès que la RESOLUCIÓ SLT/3090/2021, de 14 d'octubre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, obri una mica les limitacions que afecten l’esport d’oci i salut.

Fruit d’aquesta reducció de les limitacions, durant aquests dies adaptarem les instal·lacions a aquesta nova situació.

L’esport individual està permès sense mascareta, sempre que es mantingui la distància de seguretat d’1,5m. Amb aquesta norma hem traslladat tot l’equipament de la carpa al seu espai habitual a la sala de fitness amb la separació adient.

Al quedar lliure la carpa, la utilitzarem com sala principal d’activitats, de tal forma que recuperarem els dos espais d’activitats. En ser espais oberts les classes es faran sense mascareta i amb una distància entre usuaris de 5m² per persona. Aquests canvis d’espais es notificaran en la major brevetat possible.

L’espai d’spining ho traslladarem a la sala dos en la major brevetat possible, on farem les classes sense mascareta i amb una distància que ja vàrem aplicar amb el retorn a la normalitat de 2020.

La zona d’SPA també es podrà utilitzar al 100% del seu aforament, sense limitacions o reserva prèvia. També reobrim la sauna seca. En aquest cas sí que l’aforament estarà limitat a 3 persones amb separació d’1,5m.

Aquesta evolució a la normalitat depèn de què tots siguem conscients que la COVID encara no s’ha acabat i que cal mantenir les poques mesures que queden, com portar la mascareta en tot moment que no s’estigui fent l’activitat esportiva, transicions, i entrades i sortides del recinte esportiu.

Us preguem la màxima col·laboració en l’ús que feu de les instal·lacions esportives per poder anar avançant a la normalitat i poder gaudir de l’esport i l’activitat física sense cap restricció.