NOTÍCIES

Què està passant a EsportsSAB?

Aquest any 2022 més d'un milió d'euros en millores i transformació de les IEM

Aquest any 2022 més d'un milió d'euros en millores i transformació de  les IEM

 

A punt de finalitzar un segon any de pandèmia, ens preparem per fer front amb molta il·lusió l’entrada del nou any 2022, que tots esperem que sigui el definitiu per poder tornar a la normalitat.


Estem treballant per afrontar un nou any, amb molts reptes que ens aportaran novetats al servei municipal d'esports i especialment en les instal·lacions esportives de les quals gaudiu.

L’empresa municipal SAB-URBÀ ha presentat al Govern Municipal de Sant Andreu de la Barca tot un seguit d’inversions i millores pels propers anys amb la intenció de millorar la pràctica de l’esport. Invertir en esport és invertir en salut.

Com vam anunciar el passat mes d’octubre a la conferència “Un nou Futur per Sant Andreu”, les instal·lacions esportives rebran una forta inversió de diners públics.
Aquest any 2022 tindrem inversions en material esportiu, en millores de les instal·lacions esportives, en els recintes, amb nous serveis i en inversions sostenibles.

Lluny queda l’any 2011 quan van inaugurar l'actual espai de Fitness. Ara és l’hora de renovar i actualitzar el material esportiu que tenim a la sala de Fitness i altres sales.

Per fer-lo efectiu, l'Ajuntament ha dotat per l'esport una partida amb 450.000€, que haurem de compaginar en invertir en energies alternatives, perquè l’esport ha de contribuir també en la transició energètica.

L’altre inversió de l’any 2022 és la inauguració a l’estiu d’una nova piscina descoberta amb una dotació econòmica de 360.000 euros. Així podrem gaudir d’un nou vas de 200 metres quadrats amb elements lúdics, més gespa i una reorganització dels espais.

Encarregarem també al llarg de l’any el projecte per renovar el pavelló L’11, amb una inversió de més de 3,5 milions d’euros.

Una inversió per ampliar i millorar els vestidors, crear noves sales d’activitats per ampliar l’oferta que avui no podem acollir i introduir noves tecnologies en el treball de Fitness.

Disposarem del projecte d’aquesta inversió a finals d’any i el voldríem donar a conèixer als usuaris i abonats pel seu coneixement.

Finalment, reconvertirem alguna pista de tennis en Pàdel i amb la cobertura de determinades pistes amb la col·locació de plaques fotovoltaiques, seran un bon exemple que caminem definitivament cap a la transició energètica en les nostres instal·lacions esportives.

Així mateix, canviarem les bombetes del camp de futbol per leds amb la intenció d’aconseguir un estalvi del cost de l’energia.

Des de l'Ajuntament treballem per l'esport, per la salut, per generar il·lusió a tots i a totes que durant aquest temps ens heu acompanyat i que esperem que continueu acompanyant-nos durant molt de temps, per un poble que viu l'esport molt activament.

També us voldríem comunicar que les tarifes s’actualitzaran un 3,6%, especialment per poder augmentar les retribucions de les persones contractades, abonar els contractes als nostres proveïdors i afrontar uns costos energètics de llum i del gas, que incomprensiblement estem patint com a societat.

Esperant comptar amb vosaltres en aquesta etapa, us saludem atentament.