NOTÍCIES

Què està passant a EsportsSAB?

XXV Cursa de la Primavera

XXV Cursa de la Primavera

Esportssab, amb la col·laboració del Club Atletisme Sant Andreu de la Barca i amb el suport institucional de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, organitza el diumenge 22 de Maig de 2022, la XXV Cursa Popular de Primavera, oberta a tothom que accepti i respecti tant la distància per recórrer com el reglament de l'acte.

Després de dos anys sense poder gaudir d'un dels esdeveniments més populars de la ciutat,  reprenem la Cursa de la primavera en el seu vint-i-cinc aniversari, amb el mateix format de sempre.

Diferents recorreguts diferencien la carrera depenent de la inscripció de la categoria a la qual correspongui cada participant.

La sortida i arribada serà des de l'Avinguda Constitució on estarà tot el dispositiu organitzatiu.

El lliurament de premis de les diferents categories es realitzaran a les 12.00 hores aproximadament.

La inscripció de la Cursa de primavera (5 km) té un preu de 3 €, quantitat que es destinarà a la Asociación benéfica de lucha contra el neublastoma y otros tumores infantiles “Coco, esperanza y vida”, (descomptant les despeses bancàries).

Inscripcions per internet:
Cursa de 5 km : a partir del 22/03/2022 i fins al 20/05/2022 a les 12:00 hores.  https://www.dsport.cat/

Curses de promoció : a partir del 09/05/2022 i fins al 17/05/2022 a les 15:00 h., o fins a esgotar els pitrals, a les següents pàgines web, omplint el formulari que hi trobareu:

http://cursadeprimavera.blogspot.com