NOTÍCIES

Què està passant a EsportsSAB?

L’ESPORT LOCAL S’APUNTA AL FAIR PLAY I JOC NET

La Regidoria d’Esports i Activitat Física de l’Ajuntament i les entitats esportives creen un grup de treball per desenvolupar un projecte local de Fair Play per l’esport col·lectiu.
dimecres, 16 novembre 2022, Sant Andreu de la Barca
L’ESPORT LOCAL S’APUNTA AL FAIR PLAY I JOC NET

La inquietud d’algunes entitats per fer projectes propis per implantar accions de Fair Play i joc net , en el seu àmbit de club, a portat a l’Ajuntament a liderar un grup de treball per crear un projecte local que agrupi a les entitats esportives d’esports col·lectius.

Aquest grup de treball, que ja s’ha reunit compta amb la participació dels clubs de Bàsquet, Futbol, Futbol Sala i Hoquei.

En aquesta  primera reunió, tots en van manifestar molt interessats en el projecte i van posar a disposició del grup de treball,  les iniciatives i projectes que alguns d’ells, ja han portat a terme. També moltes de les entitats locals participen en l’esport en valors del programa Juga Verd Play del Consell Esportiu del Baix Llobregat, que acull la competició d’esport escolar.

Lluis Oulego, regidor d’Esports i Activitat Física: “ Tots estem d’acord en impulsar un projecte que aporti valors a la pràctica esportiva federada. La interacció d’esportistes, pares i públic en general, ha de ser un model de respecte entre tots els agents que intervenen i de totes les decisions que es prenen”.

L’Objectiu de tots els integrants del grup de treball, és crear un projecte fort, sòlid i amb garanties d’èxit pel futur de l’esport local.

 

dilluns 28 de novembre del 2022
dijous 24 de novembre del 2022
dissabte 19 de novembre del 2022
dissabte 19 de novembre del 2022
dimecres 16 de novembre del 2022