NOTÍCIES

Què està passant a EsportsSAB?

Programa d'activitats dirigides a partir del 19 d'abril

Adaptació a les noves mesures per a la contenció de la COVID-19
Programa d'activitats dirigides a partir del 19 d'abril

Amb les noves mesures que ha aprovat el Govern de la Generalitat, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, ens hem vist obligats a modificat les activitats que oferim:

 

Classes a l'exterior i en grups de 20 segons l'aforament.

 

Les sales interiors per fer activitats, en cas que la climatologia sigui adversa amb mateix aforament de 20. Per seguretat continuarem prioritzant les classes en l'exterior: Spinning al solàrium de la piscina, classes a les pistes exteriors,  classes pasives que continuen a la sala 1 amb 12 persones, classes de Pilates en horari de 18:00 i 19:00h passaran a realitzar-se a la sala 2 amb un aforament de 20 persones. L'ús de la mascareta a l'interior continua sent obligatoria.

 

Les activitats dirigides de piscina  es poden realitzar amb grups de 13 segons l'aforament. També retornen els cursets de natació.

 

La realització de les activitats requeriran cita prèvia a esportssabarca.deporsite.net. Les reserves seran visibles a partir de les 7.00 del matí i es podran realitzar pel mateix dia o l'endemà.

 

- És obligatori l'ús de mascareta per accedir a la instal·lació i a les classes dirigides que és realitzin a l'interior. És obligatori la desinfecció del material a l'inici i un cop finalitzada l'activitat, mantenir la distància mínima de seguretat.