Imatge de capçalera ESPORTSSAB

NOTÍCIES

Què està passant a EsportsSAB?

Cursa Primavera, torna en la XXVIa edició.

dijous, 25 maig 2023, Sant Andreu de la Barca
Cursa Primavera, torna en la XXVIa edició.

El diumenge 21 de maig de 2023 es va celebrar la Cursa de Primavera de Sant Andreu de la Barca que arribava a la 26a edició.

L’organització va anar a càrrec d’Esportssab conjuntament amb el Club Atletisme Sant Andreu de la Barca.
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca també compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, per fer d’aquest esdeveniment un punt de referència en el calendari atlètic de les curses populars.
Un total de 80 col·laboradors de les diferents entitats organitzadores de l’esdeveniment, a més de la policia local i membres de protecció civil, van vetllar pel bon desenvolupament de la cursa.
A les 9 curses de promoció s’han inscrits un total de 777 nens i nenes, gairebé en la seva totalitat, alumnes dels centres d’ensenyament de Sant Andreu. Enguany es van haver de fer tres curses de promoció separades per sexe. Des de l’organització hem d’agrair la col·laboració que hem tingut per part dels responsables de les AMPA’s i dels mestres d’Educació Física de la major part de les Escoles i Instituts de la població.

La participació total també va representar un rècord, amb un total de 1022 atletes, 26 més que l’any anterior.

Com als darrers anys, la cursa dels més petits ( fins als 4 anys ) va ser participativa i no competitiva, permetent que nens, nenes i pares correguessin plegats.
L’Escola Josep Pla un any mes es va endur el premi al Centre d’Ensenyament local amb més participació amb un total de 189 participants reals.

L’Escola Àngel Guimerà va quedar en segona posició amb un total de 146 participants.
Pel que fa a la cursa de 5 km., els 244 inscrits representa una participació una mica mes alta que l’ultima edició de l’any passat (234).
Els 717 € recaptats a aquesta cursa es van destinar al Banc d’Aliments de Sant Andreu de la Barca

Els guanyadors de la classificació general van ser Oscar Rodriguez Rodriguez en l’apartat masculí i Maria Jose Beltran Serrano en el femení

Resultats