Imatge de capçalera ESPORTSSAB

TRÀMITS

Aquest són els tràmits més freqüents

Donar-se de baixa com abonat o d'alguna activitat

Quan un abonat desitgi donar-se de baixa de les instal·lacions ha de dirigir-se a les oficines del Complex l'11 abans del dia 28 de cada mes perquè la baixa tingui validesa a partir del mes següent, també es podrà trametre per email a les següents acreces de correu: recepciopoliesportiu@sabarca.cat, mclopez@sabarca.cat

És imprescindible entregar la targeta corresponent en cas que s li hagi donat per problemes amb l'empremta i signar el full de baixa. En cas que no s'entregui la targeta, s'han d'abonar l'import corresponent per la pèrdua.

La baixa NO pot realtizar-se telefònicament, però sí pot acudir una altra persona autoritzada en el seu nom aportant una justificació per escrit. Adjuntem document d'autorització. 

Es recomana trametre les baixes a les oficines, ja que si estan ben cursades no és necessari avisar l'entitat financera, la qual no anul.la el rebut, simplement el torna, cosa que genera més despeses.

Fer tots els tràmits amb el personal d'atenció al client resulta més fàcil, també us podran assesorar quina és la millor opció.DOCUMENTACIÓ A APORTAR


DNI


DOCUMENTS ADJUNTS


202103181329_autoritzacio per tramits en nom altra persona castella.pdf